Spot Repair

Spot repair

Spot Repair, er en lakkeringsteknikk som gjør det både enklere og rimeligere å reparere mindre lakkskader. Under Spot Repair trenger fokuset kun å være på å reparere selve skaden, ikke å måtte lakkere hele panelet.

Flere tradisjonelle lakkeringsverksted reparerer lakkskader ved å lakkere (eller å skifte ut) hele den skadede delen, noe som både blir kostbart og som tar lang tid. 

Med Spot Repair kan vi problemfritt fikse skaden uten å måtte fjerne delene som må repareres. Resultatet er selvfølgelig i topp kvalitet!

Flekklakkering

Flekklakkering er akkurat det samme som Spot Repair, en teknikk som både er enklere og rimeligere enn vanlig skadelakkering. Med flekklakkering / Spot Repair spares det mye materiell og tid, da fokusområdet kun er der skaden er, i motsetning til å måtte lakkere hele delen.

Resultatet etter flekklakkering er tipp-topp, uten at det påvirker kvaliteten.

Micropaint

Micropaint er et smartere lakkeringsarbeid på mindre skadeområder. Bergen Lakksenter har et helt eget Micropaint-system som er den perfekte reparasjonsmetoden. Micropaint er utviklet for å fjerne de dype ripene, steinsprut eller andre striper på overflaten som er forårsaket av skader. Micropaint er en rask jobb å utføre, som betyr at du får bilen tilbake samme dag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle